Betalen

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.
* Materiaal- en/ of Techniekkosten
Bij een aantal prestaties wordt ervan uitgegaan dat bepaalde kosten, dat zijn materiaal- of techniekkosten geen onderdeel uitmaken van de door de aanbieder vastgestelde standaardprijs per prestatie,maar afzonderlijk in rekening worden gebracht.. Deze prestatie zijn gekenmerkt door een toevoeging van een (*).
Wij gaan u vooraf informeren over de te verwachten definitieve prijs.

Wij werken samen met ‘Anders factureringssysteem‘ welke voor ons de rekeningen verstuurd. Deze rekeningen worden per email naar u verzonden. Indien u de facturen toch liever per post ontvangt kunt u dat bij ons aangeven. Wij zullen dit doorgeven.

Niet verzekerd? Geen probleem
Indien u niet verzekerd bent is dat geen probleem. Ook dan bent u van harte welkom. De betaling van de betreffende behandelingen kunnen direct met pin of contact aan ons worden voldaan.

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).